Gazda bordázott szalonna bőr nélkülGazda bordázott szalonna bőr nélkül

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.  Az érlelést kizárólag erdélyi adalékmentes étkezési sóágyon végezzük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!


Hűtőszekrényben tároláshoz javasoljuk a zárt dobozban tárolást mert a hűtő nagyon gyorsan kiszáríthatja.

1 db kb. 2,5-3 kg és 18x36 cm. (Félbe vágva is adjuk vákuum fóliába csomagolva.)

Gazda bordázott szalonna bőr nélkül

Az adatok tájékoztató jellegűek és a méretek, tömegek a beszállított alapanyag méretei alapján változhatnak 10-20%-ot!











© 2016 Gazdatermékek | Minden jog fenntartva