Gazda angolszalonnaGazda angolszalonna


A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük. Az érlelést kizárólag erdélyi adalékmentes étkezési sóágyon végezzük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

szivsonkaGazda füstölt szívsonka


A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük. Az érlelést kizárólag erdélyi adalékmentes étkezési sóágyon végezzük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

Gazda bordázott szalonnaGazda bordázott szalonna


A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.  Az érlelést kizárólag erdélyi adalékmentes étkezési sóágyon végezzük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

Gazda füstölt tarjaGazda füstölt tarja


A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.  Az érlelést kizárólag erdélyi adalékmentes étkezési sóágyon végezzük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

Gazda bordázott szalonna bőr nélkülGazda bordázott szalonna bőr nélkül

A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük.  Az érlelést kizárólag erdélyi adalékmentes étkezési sóágyon végezzük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

Gazda hátsó csülökGazda hátsó csülök


A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük. Az érlelést kizárólag erdélyi adalékmentes étkezési sóágyon végezzük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

Gazda darabolt sonkaGazda darabolt sonka


A gondosan válogatott és kiformázott húsokat tisztán konyhasóban 4-6 héten keresztül sózzuk, utána kőfüstölőben füstöljük és szikkasztásos eljárással utóérleljük. Az érlelést kizárólag erdélyi adalékmentes étkezési sóágyon végezzük.

Nyersen és főzve-sütve is fogyasztható!

A nyersen fogyasztáshoz javasolt vékony szeleteket vágni!

© 2016 Gazdatermékek | Minden jog fenntartva