A LEGJOBB KOLBÁSZOK KÖZÉ VÁLASZTOTTÁK A GAZDA PÁSZTORKOLBÁSZT

A Magyar Konyha gasztronómiai lap által szervezett teszt során, 23 kolbászt kóstolotak. A Gazda Pásztorkolbász a 17. minta volt. "A kóstolás során a legtöbb zsűritagnak tetszett, finom ízűnek, jól szeletelhető, szép állagúnak ítélték."

 Nagyon jó pontokat kapott, a 23 kolbász értékelése után pedig csak egy előzte meg.

A Gazda Pásztorkolbász, - ahogy a Gazda termékek -  válogatott húsokból készül, teljesen E-szám mentesen, még nitritet sem tartalmaz, valamint nem található benne sem glutén, sem laktóz.



pasztor-csipos-recept-kicsiEz alkalommal egy spanyol eredetű ételt szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani. Kevés hozzávalóból, nagyon gyorsan és egyszerűen elkészíthető finomság a kolbászos spenót.
A spenótot a mórok terjesztették el Spanyolországban, azóta nagy népszerűségnek örvend és számos spanyol ételnek lett alapanyaga. Harmonizál a fokhagymával és kitűnően illik a kolbászfélékhez.
Az alábbi étel önmagában is megállja a helyét, de hús mellé köretként, valamint tapas-ként is tálalható.










 Hozzávalók:

- 50 dkg spenót
- 1 fej vöröshagyma
- 3 - 4 gerezd fokhagyma
- Olívaolaj
- 1 szál Gazda kolbász (csípőset ajánljuk)
- 10 dkg Gazda szalonna

Elkészítése:
1. Kevés olívaolajon megdinszteljük a vöröshagymát.
2. Rátesszük a felszeletelt Gazda kolbászt, illetve felkockázott szalonnát.
3. A végén ráhelyezzük a spenótot, és néhány perc alatt megfonnyasztjuk.
4. Mielőtt levesszük a tűzről, fokhagymanyomóval rányomjuk a fokhagymát.
 

Ízesíthetjük még sóval, borssal ízlés szerint.

Jó étvágyat!

© 2016 Gazdatermékek | Minden jog fenntartva