A LEGJOBB KOLBÁSZOK KÖZÉ VÁLASZTOTTÁK A GAZDA PÁSZTORKOLBÁSZT

A Magyar Konyha gasztronómiai lap által szervezett teszt során, 23 kolbászt kóstolotak. A Gazda Pásztorkolbász a 17. minta volt. "A kóstolás során a legtöbb zsűritagnak tetszett, finom ízűnek, jól szeletelhető, szép állagúnak ítélték."

 Nagyon jó pontokat kapott, a 23 kolbász értékelése után pedig csak egy előzte meg.

A Gazda Pásztorkolbász, - ahogy a Gazda termékek -  válogatott húsokból készül, teljesen E-szám mentesen, még nitritet sem tartalmaz, valamint nem található benne sem glutén, sem laktóz.pasztor-csipos-recept-kicsiEz alkalommal egy spanyol eredetű ételt szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani. Kevés hozzávalóból, nagyon gyorsan és egyszerűen elkészíthető finomság a kolbászos spenót.
A spenótot a mórok terjesztették el Spanyolországban, azóta nagy népszerűségnek örvend és számos spanyol ételnek lett alapanyaga. Harmonizál a fokhagymával és kitűnően illik a kolbászfélékhez.
Az alábbi étel önmagában is megállja a helyét, de hús mellé köretként, valamint tapas-ként is tálalható.


gazdaparasztkolbasz 1Sokakban a napközis időket idézi fel, ha meghallják a kolbászkrém kifejezést. Akkoriban ez alatt egy gyakran bizonytalan állagú és alapanyagú masszát értettünk, amit kenyérre kenve tettek műanyagtálcára – leginkább uzsonnára. Ehhez képest a tisztességes alapanyagokból készített kolbászkrém mennyei tud lenni! 

Rakott burgonyaA rakott krumpli jellegzetes ízét a kolbász, valamint a vele sült szalonna adja, ezért nem mindegy, milyen húsárut választunk hozzá!
A sütési idő mindössze 15 perc, de az előkészületekkel együtt jó, ha egy órát rászánunk az elkészítésre.
© 2016 Gazdatermékek | Minden jog fenntartva