A LEGJOBB KOLBÁSZOK KÖZÉ VÁLASZTOTTÁK A GAZDA PÁSZTORKOLBÁSZT

A Magyar Konyha gasztronómiai lap által szervezett teszt során, 23 kolbászt kóstolotak. A Gazda Pásztorkolbász a 17. minta volt. "A kóstolás során a legtöbb zsűritagnak tetszett, finom ízűnek, jól szeletelhető, szép állagúnak ítélték."

 Nagyon jó pontokat kapott, a 23 kolbász értékelése után pedig csak egy előzte meg.

A Gazda Pásztorkolbász, - ahogy a Gazda termékek -  válogatott húsokból készül, teljesen E-szám mentesen, még nitritet sem tartalmaz, valamint nem található benne sem glutén, sem laktóz.A húsokat gondosan válogatjuk és a legjobb magyar pirospaprikákat, fokhagymát, és egyéb kiváló minőségű fűszert adunk hozzá.

A Gazda füstölt szárazkolbászok, szalámik, húsok előállítása több hétig (szalámiknál, sonkáknál hónapokig) is eltarthat, miközben legalább egyharmadnyi tömegüket elveszítik a pácolás, füstölés, érlelés időtartama alatt! Az érlelést kizárólag erdélyi adalékmentes étkezési sóágyon végezzük. A tömegvesztés azt jelenti, hogy távozik a víz nagy része és marad a színhús. Nem is rossz csere! A vásárlók ezáltal tartalmasabb ételt kapnak.


Könnyebb és jövedelmezőbb lenne adalékanyagokkal gyártani és mesterséges tartósítószerek alkalmazásával gyorsítani a folyamatokat és növelni a termelést, de a Gazda Csemege Hús Kft. nem ezt az utat választotta, igazi magyar minőséget készítünk.

A hagyomány folytatódik!

Kóstolják meg a Gazda csemegéket! Ez csak természetes!

© 2016 Gazdatermékek | Minden jog fenntartva