A LEGJOBB KOLBÁSZOK KÖZÉ VÁLASZTOTTÁK A GAZDA PÁSZTORKOLBÁSZT

A Magyar Konyha gasztronómiai lap által szervezett teszt során, 23 kolbászt kóstolotak. A Gazda Pásztorkolbász a 17. minta volt. "A kóstolás során a legtöbb zsűritagnak tetszett, finom ízűnek, jól szeletelhető, szép állagúnak ítélték."

 Nagyon jó pontokat kapott, a 23 kolbász értékelése után pedig csak egy előzte meg.

A Gazda Pásztorkolbász, - ahogy a Gazda termékek -  válogatott húsokból készül, teljesen E-szám mentesen, még nitritet sem tartalmaz, valamint nem található benne sem glutén, sem laktóz.Gazda termékek a sirhánElindítottuk Facebook oldalunkat, amelyen számos érdekes és hasznos információval szolgálunk termékeinkről, akcióinkról. Érdemes figyelemmel követni híreinket, kedvelje Ön is az oldalt és értesüljön azonnal aktualitásainkról!
Nyereményjátékokkal is készülünk, ahol értékes ajándékokat sorsolunk ki a résztvevők között.Első játékunkon arra várjuk a választ, hogy milyen adalékanyagokat NEM tartalmaznak a Gazda termékek. A válaszokat kommentben várjuk és a helyes válaszadók között sorsolunk.

Nyerje meg Ön az 5 pár Gazda parasztkolbászt!

Jó játékot és sok szerencsét kívánunk!


A nyereményjáték szabályzata

A nyereményjáték szervezője a Gazda Csemege Hús Kft.
A játékban minden Facebook adatlappal rendelkező személy részt vehet.
A játékban nem vehetnek részt a Szervező alkalmazottai és azok közvetlen hozzátartozói.

A játék leírása
A nyereményjáték 2016. május 24-től 2016. május 27-én 24.00 óráig tart. A Facebook oldalon 2016. május 24-én közzétett, játékfelhívó poszthoz várjuk kommentben a válaszokat arra a kérdésre, hogy milyen adalékanyagot NEM tartalmaznak a Gazda termékek. Több jó válasz is lehetséges, a játékos minimum egy jó válasz esetén is részt vesz a sorsoláson.
Nyeremény: 5 pár Gazda parasztkolbász
A sorsolás időpontja: 2016. május 30., hétfő
A nyertes kihirdetése: 2016. május 30., hétfő
A nyertes nevét közzétesszük a Facebook oldalon, valamint a kommentjére válaszüzenetet küldünk.
A nyeremény átadása: A nyertest kérjük, hogy privát üzenetben írja meg elérhetőségeit, amin egyeztetjük a kiszállítás időpontját és helyszínét. Az üzenet beérkezése után a Gazda Csemege Hús Kft. munkatársa 24 órán belül felveszi vele a kapcsolatot és egyezteti a kiszállítás részleteit.
Amennyiben a nyertes a sorsolást követő 1 hétig nem jelentkezik a nyereményért, újra sorsolunk.
A nyeremény nem ruházható át és pénzre nem váltható.

A játék kezdőnapja: 2016. május 24.
A játék zárónapja: 2016. május 27., 24.00 óra

A szervező fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa vagy törölje a kifogásolható tartalmakat és mindazokat, amelyet saját belátása szerint jogsértőnek, vagy oda nem illőnek talál, és a felhasználót kizárja a játékból.

A Szervező jelen részvételi- és játékszabályzatnak, valamint az adatvédelemre vonatkozó törvényeknek megfelelően kezeli a Játékosok személyes adatait.

A Játékos a részvétellel tudomásul veszi és elfogadja a részvételi- és játékszabályzatban foglalt feltételeket.

A Játék lebonyolítása során a magyar jogszabályok az irányadók. Valamennyi adat csak a jelentkezők által adott hozzájárulásnak, a részvételi szabályzatnak és a Facebook irányelveinek megfelelően használható fel.

A játékot a Facebook semmilyen módon nem szponzorálja, nem támogatja és nem hozható kapcsolatba vele. A Facebook nem vesz részt a szervezésében, ezért mentesül a Játékból adódó kötelezettségek alól.

© 2016 Gazdatermékek | Minden jog fenntartva