A LEGJOBB KOLBÁSZOK KÖZÉ VÁLASZTOTTÁK A GAZDA PÁSZTORKOLBÁSZT

A Magyar Konyha gasztronómiai lap által szervezett teszt során, 23 kolbászt kóstolotak. A Gazda Pásztorkolbász a 17. minta volt. "A kóstolás során a legtöbb zsűritagnak tetszett, finom ízűnek, jól szeletelhető, szép állagúnak ítélték."

 Nagyon jó pontokat kapott, a 23 kolbász értékelése után pedig csak egy előzte meg.

A Gazda Pásztorkolbász, - ahogy a Gazda termékek -  válogatott húsokból készül, teljesen E-szám mentesen, még nitritet sem tartalmaz, valamint nem található benne sem glutén, sem laktóz.pasztor 800A második helyen végzett a Gazda Pásztorkolbász a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Konyha Nagy kolbász tesztjén. 

A májusi Magyar Konyha gasztronómiai lapban számoltak be a teszt eredményéről.
 OMEK 4Az OMÉK kiállításon nagy sikert arattunk a Gazda termékekkel.

Csaknem hétszázan kóstolták meg az E-szám mentes füstölt

kolbászaink, húsainkat és a főtt áruinkat. 

csoportos kicsiAz idei év legnagyobb mezőgazdasági és élelmiszeripari seregszemléje

a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás. 

Szeptember 20-24. között Budapesten a Hungexpo 'A' pavilonjában mi is ott leszünk.

DSC 6091Kaposváron a kenyérgyár utcában megnyilt a legújabb Gazda Partner bolt. Ahol már a jól megszokott mesterséges adalékanyag mentes füstölt termékek mellett, főtt árukat is megvásárolhatnak.

Sőt. A helyszínen hurka és kolbászsütő is működik. Az itt frissen kisütött árukat helyben el is fogyaszthatja. 

A Gazda frenchaise rendeszernek már ez a harmadik üzlete.  


Több, mint százezer látogató járt a jubileumi Csabai Kolbászfesztiválon, amely telt házzal futott október utolsó hétvégéjén.

A kiállítás egyik legnagyobb érdeklődésre számott tartó eseményén a GAZDA kolbászokkal burkolt Parlament épülete több különdíjat is elnyert.

A zsüri elnöke a Kolbászparlamenttel kezdte az értékelést. Nagyon sokan fotózkodtak a Parlamentel és kóstolták termékeinket.  Összeállítottunk egy galériát a hétvégéről.

DSC 5378Több ezer érdeklődő volt kiváncsi a GAZDA termékekre

az október 23-i hétvégén a budapesti Disznótoros Kolbászfesztiválon.
gazdaszarvascsiposvastagkolbasz 1Glutén- és laktózmentes SZARVAS vastagkolbászok és karikás kolbászok csemege és csípős ízesítéssel több, mint 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg webáruházunkban. Ha termékeink közül 5 kg-ot meghaladó mennyiségben vásárol, akkor a házhoz szállítást ingyenesen biztosítjuk.

IMG 4931Nagy sikert arattak a Gazda  
termékek a Coop Rally szombathelyi   állomásán. A 11. éve megrendezett háromnapos országos  versenyen kóstolással egybekötött árubemutatóval vártuk a Coop lánc kereskedelmi partnereiből álló több mint 200 fős mezőnyt.

 


Gazda termékek a sirhánNagy sikerrel zajlott nyereményjátékunk a Facebook-on, amelynek nyereményeként 5 pár Gazda parasztkolbász sorsoltunk ki. A kérdés egyszerű volt: mit NEM tartalmaznak a Gazda termékek? Természetesen a helyes válasz az, hogy semmilyen mesterséges adalékanyagot, színezéket, ízfokozót, E-számot. Száznál több helyes válasz érkezett, 230 lájkot, és 78 megosztást kapott a játék, amit ezúton is köszönünk olvasóinknak! Kisorsoltuk a nyertest, aki nem más, mint...

Megkóstolták termékeinket a Coop-vezetőkSzakmai kiállításra volt hivatalos csapatunk, amelyet a Mecsek Füszért szervezett. A szervező teljes egészében magyar tulajdonú társaság, több mint 200, saját üzemeltetésű Coop üzlet tartozik hozzájuk. A rendezvényt Siófokon, a Hotel Ezüstpartban tartották június 1-jén.
Gazda termékek a sirhánElindítottuk Facebook oldalunkat, amelyen számos érdekes és hasznos információval szolgálunk termékeinkről, akcióinkról. Érdemes figyelemmel követni híreinket, kedvelje Ön is az oldalt és értesüljön azonnal aktualitásainkról!
Nyereményjátékokkal is készülünk, ahol értékes ajándékokat sorsolunk ki a résztvevők között.

Gazda termékek a sirhánA Gazda Csemege Hús Kft. egy-egy, saját gépjárművel rendelkező értékesítő munkatársat keres Budapest valamint a Dunántúl (Zala, Fejér, Győr, Vas megyék) területére.
Kizárólag többéves értékesítési tapasztalattal rendelkező, profi jelentkezőket várunk!

SIRHA 2016Véget ért a SIRHA kiállítás, ami nem csak a Bocuse D’Or-on résztvevő magyar csapatnak, de a Gazda Csemege Hús számára is sikereket hozott. A standon nagy volt a forgalom, a kiállítás 20 ezer szakmai látogatója közül jó néhányan megfordultak nálunk. 
© 2016 Gazdatermékek | Minden jog fenntartva