A LEGJOBB KOLBÁSZOK KÖZÉ VÁLASZTOTTÁK A GAZDA PÁSZTORKOLBÁSZT

A Magyar Konyha gasztronómiai lap által szervezett teszt során, 23 kolbászt kóstolotak. A Gazda Pásztorkolbász a 17. minta volt. "A kóstolás során a legtöbb zsűritagnak tetszett, finom ízűnek, jól szeletelhető, szép állagúnak ítélték."

 Nagyon jó pontokat kapott, a 23 kolbász értékelése után pedig csak egy előzte meg.

A Gazda Pásztorkolbász, - ahogy a Gazda termékek -  válogatott húsokból készül, teljesen E-szám mentesen, még nitritet sem tartalmaz, valamint nem található benne sem glutén, sem laktóz.„Amit eszel, azzá leszel!” - mondta már az ókorban Hippokratész.

 Felgyorsult világunkban egyre kevesebb idő jut kiválasztani, megválogatni az elfogyasztandó élelmiszereinket. 

Így van ez a füstölt kolbászokkal és húsokkal is. A Gazda Csemege Hús Kft-t azért alapítottuk, mert hiszünk benne, hogy a régi, jól bevált technológiát alkalmazva – kihagyva a gyártás folyamán hozzáadható mesterséges adalékanyagokat – is lehet ízletes, magyar füstöltárukat gyártani! Hűen a régi húsételek hagyományaihoz, őseink tudásához.

Célunk, hogy készítményeinket kiváló minőségben juttassuk el vevőinkhez és közben a lehető legnagyobb termékbiztonságot nyújtsuk. A Gazda termékek gyártása folyamán hagyományos eljárásokat alkalmazunk modernizált, higiénikus formában.
© 2016 Gazdatermékek | Minden jog fenntartva